HomeComunicacióJosep Pitarch assumeix la direcció de Canal Terres de l’Ebre, per reforçar...

Josep Pitarch assumeix la direcció de Canal Terres de l’Ebre, per reforçar “el servei públic audiovisual local”

El periodista Josep Pitarch López (la Ràpita, 1971), fins aquesta setmana cap d’informatius de Canal Terres de l’Ebre, i conductor dels espais L’Entrevista i El Mirador, assumeix a partir d’aquesta setmana la direcció dels continguts del mitjà de comunicació. Es fa càrrec així d’una responsabilitat que al llarg dels vuit anys que suma el mitjà de comunicació, ja han exercit les periodistes Clara Tena i Susanna Cases.

La decisió de l’empresa és un primer pas d’un procés de millores que de manera especial es visualitzarà a partir del 10 de gener. Aquell dilluns s’estrenarà un nou format de l’espai informatiu més vist i seguit al territori, l’Ebre Notícies, presentat per Berta Treig, entrarà a la graella un nou programa de reportatges, i es potenciarà l’espai de debat polític recuperant l’Ebre al Dia, que també tindrà al nou director com a conductor.

El currículum professional de Josep Pitarch com a periodista arranca als anys vuitanta. Primer cop a responsable d’informatius de Ràdio Ràpita, per seguir com a corresponsal de COM ràdio, cap d’informatius d’Onda Cero a Tortosa, i redactor i presentador d’informatius a la televisió local Canal 21 a cavall de dos dècades, la dels vuitanta i la dels noranta. Historiador de formació i vocació, ha escrit diversos llibres i assajos, un dels quals, Deslliureunos de qualsevol mal (Cossetània, 2018), va guanyar el primer premi de narrativa Juan Sebastià Arbó (2017). També va tenir una etapa política, en el període 2003-2015, quan va arribar a ser cap de llista i alcalde en funcions del seu municipi, La Ràpita. Amb la nova direcció de CTE en mans de Josep Pitarch, la televisió reforça la prestació d’un millor servei públic audiovisual local als municipis de cara el final del mandat municipal (2012-2013), acompanyat per Roger Font com a cap de programes.

Amb la televisió reforçada per la nova direcció, la resta de l’organigrama és el mateix: Miki Colomer com a CEO i màxim responsable del Grup Media Terres de l’Ebre (GATE); Thaïs Favà, directora d’Ebredigital.cat; Jordi Allepuz, cap tècnic i responsable de La Productora; Leonor Bertomeu, directora de DELTA.CAT; i Karla Obando, adjunta a gerència. El grup multimèdia (format per quatre empreses i sis mitjans de comunicació) iniciarà l’any 2022 la seva 9a temporada, i tornarà a introduir millores i novetats. Des de 2013 la seua evolució ha estat permanent i ara arriba el repte de les plataformes OTT.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 7 = 12

Últimes notícies