HomeEntrevistesJúlia Aragón · “El que més il·lusió em fa de ser reina...

Júlia Aragón · “El que més il·lusió em fa de ser reina és que m’hagen elegit les pubilles”

Pregunta: Hola Júlia, s’estan aproximant les esperades Festes de la Cinta, què significa per a tu ser la reina de les festes?

    Resposta: A mi el que em va fer més il·lusió de tot de ser reina és que de totes les pubilles que som, m’haguessen elegit a mi; perquè això reflectix el que jo mostro a la gent, i que de totes m’hagen elegit a mi, vol dir que em veuen capaç, i això significa molt per a mi.

P: Estàs contenta que les teues amigues t’hagen elegit a tu?

    R: Sí, vaig ser elegida per un terç d’elles, per unes 23. El fet que em votassen va significar molt per a mi, perquè vol dir que els hi agrado tal com soc.

P: I com ets? Com et definiries?

    R: Simpàtica, bona persona i ho transmeto a la gent, a més a més tots em diuen que ho soc; per tant, estic anant per bon camí.

P: Feia molt que volies ser reina? Ho havies pensat abans?

    R: Des que va sortir Emília el 2019. Va ser allí quan vaig començar a pensar que el pròxim any ho podria ser jo, i em van venir les ganes de ser-ho, perquè jo també em volia ser igual d’increïble que Emília.

P: Estaves nerviosa els dies abans de l’elecció?

    R: Vaig tenir la sort que estava de viatge i en tornar a casa, vaig caure en què l’endemà era l’elecció, així que no vaig tenir gaire temps de pensar-ho. De fet no m’ho vaig creure fins que la gent em va començar a cridar reina pels carrers i han començat les reunions.

P: Per tant, ara ja tens més nervis de cara a les festes?

    R: Sí, ara ja ho començo a notar, que les festes són aquí i cada dia estic una mica més nerviosa.

P: Què et van dir les teues amigues quan vas sortir elegida? Van estar contentes?

    R: Sí, elles van ser les que em van impulsar a presentar-me. Em van dir que m’ajudarien en tot el que fos possible, i va ser allí quan vaig veure que tenia possibilitats.

P: I els teus pares van estar contents?

    R: Al principi estaven molt nerviosos pel tema d’organitzar el sopar i totes les coses que s’havien de fer com a reina, però ara ja estan molt contents i orgullosos.

P: Com està el tema del sopar este any?

    R: Al final no s’organitza, ja que per tema covid no podem consumir al carrer. Després vaig pensar de fer alguna cosa més reduïda, però esta opció també ha quedat descartada perquè no vull separar per grups les pubilles, que en som 69, per tant al final no es fa res.

P: Quin és l’acte que més esperes de les festes?

    R: Este any a l’haver-n’hi pocs, el que més m’agrada és la presentació i proclamació.

P: Quin és l’acte que més t’agrada de totes les festes?

    R: El que més m’agrada és la processó, però este any tampoc es fa. Tot i que tinc moltes ganes de la proclamació i que em fiquen la banda.

P: Que és el que més esperes de les festes de la Cinta?

    R: Que siguen les més normals possibles, l’ajuntament ha fet tot el que ha pogut i més, i nosaltres com a ciutat i capital hem de fer les coses tal com mana.

 

P: Què vols estudiar?

    R: Este any començo la universitat i volia fer medicina, però m’he quedat a les portes de poder entrar i ara al setembre repetiré la selectivitat per arribar a la nota. De moment, començaré infermeria aquí a Tortosa.

Aida Cid
Aida Cid
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 7 =

Últimes notícies

-->