HomePolíticaJunts per Tortosa, amb Roigé al capdavant, ha reprès les visites als...

Junts per Tortosa, amb Roigé al capdavant, ha reprès les visites als barris de la ciutat per recollir propostes del veïnat

L’equip de l’alcaldessa Meritxell Roigé torna a visitar els barris de la ciutat per recollir les seues propostes, opinions i suggeriments. Segons expliquen des de Junts per Tortosa, “després d’un temps que no ho han pogut fer per la pandèmia, des del principal partit polític de la ciutat hem volgut reactivar les visites als barris per tal d’atendre a tothom qui vulgui fer arribar les seues inquietuds i propostes“.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que “és fonamental escoltar la ciutadania i prendre nota de les seues inquietuds, escoltar totes les opinions i recollir les seues propostes”. “Ningú pot posar en dubte que els darrers anys hem transformat Tortosa com mai, hem actuat als barris i pobles de Tortosa, amb grans actuacions urbanístiques però també en aquelles que suposen continuar millorant la via pública, que són també molt importants, sobretot per al veïnat”, ha manifestat l’alcaldessa.

Foto: Junts per Tortosa

Recorden des de Junts per Tortosa que els darrers anys, l’equip de govern de Junts ha actuat de diferents maneres, “a multitud de voreres, eliminant també les barreres arquitectòniques, ha arranjat camins, asfaltat carrers, renovat enllumenat, ha instal·lat nous parcs infantils a tots els barris i plantat més de 800 arbres, amb l’objectiu de fer una Tortosa més verda“. Segons Roigé “aquestes visites són una mostra més del treball constant de Junts per Tortosa per una Tortosa activa, amb els tortosins i tortosines com a única prioritat”. Durant aquests dies, l’equip de Junts per Tortosa aprofita les visites per repartir l’últim butlletí editat, on es pot trobar l’obra de govern que s’ha impulsat, ha explicat l’alcaldessa, que ha defensat que “la gent de Junts per Tortosa som els que construïm una ciutat millor, amb més oportunitats per a tothom, aconseguint noves implantacions industrials com Florette i Kronospan, que generen centenars de llocs de treball al territori”.

Les visites als barris han començat aquest dilluns a la plaça Francesc Macià a Ferreries i s’allargaran durant dues setmanes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 66 = 74

Últimes notícies