HomeCulturaLa Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa renova l'equipament informàtic

La Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa renova l’equipament informàtic

La Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat, ha renovat part dels equipaments electrònics dels quals disposa.

L’objectiu és mantindre la qualitat del servei que l’equipament ofereix als seus usuaris. Concretament, han incorporat nou maquinari per valor de 15.000 euros, que es distribuirà tant per a l’ús dels usuaris de la biblioteca com per al personal que hi treballa.

En total s’han adquirit 16 ordinadors de sobretaula. Vuit d’aquests ordinadors es posaran a l’abast dels usuaris: quatre a la planta baixa on està situada la sala infantil, i quatre més a la primera planta destinada al públic adult. De la resta d’ordinadors, reservats per al personal de la biblioteca, cinc quedaran instal·lats al taulell de préstec i informació, un més servirà com a catàleg de consulta i dos més s’ubicaran a la sala de treball.

Entre la resta de material adquirit, destaca un escàner de mida A3 que ha de permetre continuar la digitalització de documents en paper a un suport informàtic, però també altres perifèrics per a la sala jove, com un projector i un reproductor de Blu-ray. Juntament amb aquests, un portàtil per a la realització de les activitats i tallers programats al llarg de l’any a la biblioteca.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

31 + = 34

Últimes notícies