HomeTerres de l'EbreLa Biblioteca Municipal Sebastià Juan Arbó de la Ràpita incorpora el servei...

La Biblioteca Municipal Sebastià Juan Arbó de la Ràpita incorpora el servei de préstec a domicili

MONTSIÀ // La Biblioteca Municipal Sebastià Juan Arbó de la Ràpita incorpora el servei de préstec a domicili per a les persones amb dificultats de mobilitat temporal o permanent i a les entitats que les acullen, com residències o centres de dia. Aquest servei vol fer arribar el fons de la biblioteca a les persones grans o amb mobilitat reduïda.

La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, explica que “ens trobem en una situació en què hi ha persones amb mobilitat reduïda de manera permanent o que formen part de col·lectius de risc; i d’altra banda, altres persones que pel fet de complir amb la quarantena no poden sortir de casa durant deu dies, i des de la biblioteca els hi volem posar la cultura al seu abast”.

Per sol·licitar el servei cal contactar amb la biblioteca a través del telèfon 977 74 45 33 o del correu electrònic biblioteca@larapita.cat. Un cop sol·licitat, el personal de la biblioteca gestiona el préstec a domicili i fa el corresponent lliurament en l’horari pactat prèviament per telèfon. És necessari el carnet de la biblioteca o de qualsevol de les biblioteques de Catalunya, en cas de no tenir-lo es facilitarà un full per recollir les dades necessàries per fer el carnet. En el cas de les entitats es farà un carnet al seu nom.

La Biblioteca Municipal de la Ràpita lliura tots els documents que es presten habitualment a la biblioteca: llibres, revistes, pel·lícules i CD. Per consultar el catàleg entra a https://elmeuargus.biblioteques.gencat.cat/.

Els documents prestats passen 48 hores en quarantena i es desinfecten per complet abans de prestar-se en la següent entrega. El servei de préstec es duu a terme els dimarts a la tarda i els dimecres al matí. 

Ara, amb la situació actual de la pandèmia i amb la dificultat d’accedir al fons de la biblioteca per a una bona part de la població, sigui per limitacions sanitàries o per la impossibilitat de desplaçar-s’hi, es fa més necessari que mai que la biblioteca, amb el suport de la Regidoria de Cultura, aposti per fer arribar el seu fons al màxim de població possible i oferir un nou servei.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 6 = 16

Últimes notícies