HomeSalutLa cap d'infermeria de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre, nova directora de...

La cap d’infermeria de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, nova directora de Salut a l’Ebre

Íngrid Roca és des d’aquest dimecres la nova a gerent de la regió sanitària Terres de l’Ebre en substitució del doctor Joan Nin. La nova directora territorial de Salut és infermera i exercia fins ara com a directora d’infermeria de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. Roca és referent del model d’atenció centrat en la persona i ha liderat projectes d’humanització arreu del país. Havia estat també directora de dos centres residencials, consultora i docent del Consorci de Salut i Social de Catalunya, docent a l’Hospital de la Vall d’Hebron i professora associada a la Universitat Rovira i Virgili al Campus Terres de l’Ebre.

Íngrid Roca, en la primera etapa de la pandèmia, va ser delegada de la consellera de Salut a les Terres de l’Ebre per coordinar els centres d’àmbit social al territori. També va participar com a tutora i docent en el projecte del Consorci de Salut i Social de Catalunya i la UCF per crear una aula virtual que va permetre formar i acompanyar a més de 800 persones per fer suport a les residències catalanes en el moment més crític de la covid-19. Per aquesta iniciativa va rebre la Placa al Treball President Francesc Macià 2020.

Compta amb un màster en gestió de serveis per la UB, un postgrau en gestió per processos, és experta universitària en Intel·ligència Emocional a les organitzacions i diplomada internacional en Humanització per la Universitat i Salud de Buenos Aires.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

19 + = 29

Últimes notícies