HomeEsportsLa convenció de clubs de clubs de futbol sala es votarà de...

La convenció de clubs de clubs de futbol sala es votarà de forma telemàtica

CATALUNYA // La nova edició de la Convenció de Clubs de Futbol Sala adopta un format excepcional on els clubs de futbol sala realitzaran les votacions online entre el 20 i el 23 de juliol i, posteriorment, es publicaran els respectius acords el 24 de juliol, per ratificar-se a l’Assemblea General de l’FCF.

La 9a Convenció de Clubs de Futbol Sala de forma telemàtica. La Convenció de Clubs de Futbol Sala és l’òrgan màxim consultiu de la Lliga Catalana de Futbol Sala. Malgrat que la seva celebració està estipulada per dur-se a terme durant el mes de maig de cada temporada, en sessió ordinària, la situació sanitària actual va comportar la seva suspensió.

Una vegada represa l’activitat federativa, la Comissió Executiva de Futbol Sala, i, posteriorment, la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, han convocat la Convenció de Clubs de Futbol Sala en un format telemàtic, de forma excepcional, per tal de que els clubs de futbol sala puguin votar les modificacions que es presentaran de cara a la propera temporada 2020-2021.

D’aquesta manera s’estableix que el dilluns 20 de juliol, tots els clubs federats amb equips de futbol sala rebran una notificació a través de la intranet federativa amb l’ordre del dia de la Convenció de Clubs de Futbol Sala, a través del qual podran accedir a tota la documentació i, els punts vinculants, es sotmetran a votació.

Aquest correu tindrà accés restringit amb la firma segura del president o vicepresident de l’entitat,  com a representats del club amb dret a vot.

El termini establert de les votacions finalitzarà el dijous 23 de juliol, a les 23.59 hores. L’endemà, el divendres 24 de juliol, es durà a terme el recompte de vots i es publicaran els acords de la Convenció de Clubs de Futbol Sala.

A continuació es detalla lordre del dia de la 9a Convenció de Clubs de Futbol Sala:

  1. Òrgans de Govern
  2. Activitats de la temporada 2019-2020
  3. Tancament de l’exercici econòmic 2019
  4. Pressupost de la Lliga Catalana de Futbol Sala 2020
  5. Proposta de modificacions del Reglament de la Lliga Catalana de Futbol Sala
  6. Pla General d’Actuació
  7. Propostes presentades per la Comissió Executiva de la Lliga Catalana de Futbol Sala
  8. Recull de premsa

Així doncs, el dilluns 20 de juliol, els clubs federats amb equips de futbol sala rebran, a la bústia de la seva intranet federativa, un correu bloquejat amb accés restringit al president o vicepresident de l’entitat, a través de la signatura segura.

Una vegada s’accedeix, es redirecciona a una pàgina segura on es mostrarà l’ordre del dia de la 9a Convenció de Clubs de Futbol Sala, la qual es composa de 8 punts. Clicant sobre de cada punt es podrà accedir a la documentació pertinent per a la seva consulta.

Seran els punts 2, 3, 4, 5 i 6 els que es sotmeten a votació i, per tant, mostraran l’opció del Sí, No o Abstenció.

Una vegada votats els cinc punts de l’ordre del dia, el representant amb dret a vot de l’entitat haurà de clicar, en el marge inferior dret de la pàgina, el botó “VOTAR”. D’aquesta manera quedarà registrat el seu vot.

Els acords adoptat per la Convenció de Clubs de Futbol Sala seran traslladats a la següent sessió de l’Assemblea General de la Federació Catalana de Futbol per a la seva ratificació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

60 + = 68

Últimes notícies