HomeSocietatLa Diputació de Tarragona convoca el Premi Iniciativa Medi Ambient

La Diputació de Tarragona convoca el Premi Iniciativa Medi Ambient

Els ens locals de la demarcació que vulguen presentar-se al Premi Iniciativa Medi Ambient tenen temps fins al pròxim 30 de setembre. La Diputació de Tarragona convoca anualment este premi per promoure i reconèixer projectes i actuacions impulsats des del món local per a millorar i preservar l’entorn natural.

La dotació econòmica del Premi Iniciativa Medi Ambient és d’un total de 6.000 € i s’hi pot optar amb projectes, actuacions o iniciatives ja realitzades o en procés d’execució, així com aquelles que estiguen redactades i que estiguen pendents de materialitzar-se. Hauran de tenir com a objectiu la protecció i millora del medi ambient en diversos àmbits com el dels residus, el medi natural, l’urbanisme, el paisatge, l’energia i l’aigua, entre d’altres. Es tindran en compte aspectes com l’adaptació i mitigació al canvi climàtic, l’economia circular i verda o la protecció de la natura.

Les bases del certamen amb els requisits de participació i els criteris de valoració i ponderació es poden consultar a la seu electrònica de la Diputació de Tarragona.

El Premi Iniciativa Medi Ambient respon a la voluntat de la institució de treballar transversalment amb el món local posant el focus en l’acció climàtica, tot impulsant la transformació del territori des de polítiques que prioritzen la transició energètica i ecològica i la preservació del medi natural.

El diputat de Medi Ambient, Salut Pública i Territori, Josep Forasté, destaca que “este certamen se suma a totes les eines que la Diputació posa a l’abast del món local per avançar en el camí de la gestió sostenible que contribuïsca a reduir les emissions de diòxid de carboni al món local”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies