HomeSocietatLa Diputació de Tarragona impulsa locals per a petits comerços i serveis...

La Diputació de Tarragona impulsa locals per a petits comerços i serveis bàsics en 9 municipis de la demarcació

Dotar els municipis petits de comerços i serveis bàsics per millorar la comoditat, la salut i el benestar dels seus habitants i, alhora, frenar el despoblament. Amb aquest doble objectiu la Diputació de Tarragona ha concedit ajuts per valor de 75.000 euros a un total de 9 municipis de la demarcació. En concret es tracta del Lloar, els Garidells, els Guiaments, Figuerola del Camp, la Torre de Fontaubella, Prat de Comte, Querol, Senan i Vallclara.

Aquesta nova línia d’ajuts permet als ajuntaments de menys de 1.000 habitants crear o millorar locals municipals o locals privats cedits als ajuntaments per adequar-hi espais de venda al detall que també puguin oferir serveis bàsics com la perruqueria, la podologia, la psicologia o la fisioteràpia, entre altres.

La creació d’un espai comercial per oferir productes de primera necessitat a Vallclara, la millora de la façana de la botiga d’alimentació “la botigueta”  al Lloar, o la creació d’un espai de dues plantes als Garidells per oferir serveis bàsics a la ciutadania que també inclourà el banc d’aliments municipal i un habitatge per a lloguer social. Aquests són alguns dels projectes que han rebut els ajuts de la Diputació de Tarragona aquest any 2022.

Els espais multiserveis són establiments comercials físics, de titularitat pública, on es venen al detall productes alimentaris i d’altres sense tenir una especialització en un únic producte. En aquests espais hi pot conviure la prestació d’algun servei bàsic per a satisfer les necessitats i millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de la ciutadania.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 81 = 89

Últimes notícies