HomeSense categoriaLa Diputació de Tarragona millora la seguretat viària a la carretera TV-3408,...

La Diputació de Tarragona millora la seguretat viària a la carretera TV-3408, entre Amposta i la Ràpita

La Diputació de Tarragona treballa en el condicionament d’un tram de la carretera TV-3408 que uneix Amposta i la Ràpita. Aquest mes de juliol s’han iniciat les obres que tenen com a objectiu millorar la seguretat viària en el tram comprès entre el punt quilomètric 0,7 i l’encreuament amb la carretera TV-3406.

Entre les actuacions previstes hi ha la col·locació d’una barrera de seguretat al costat dret de la carretera per protegir de possibles caigudes al canal i la millora de la intersecció amb la TV-3406 mitjançant la construcció d’una rotonda. A més, s’ampliarà la calçada actual fins als 6 metres i dos vorals laterals d’un metre cadascun. També es preveu la millora dels accessos a les finques confrontants amb la carretera i modificacions de la rasant a la via, però mantenint-ne el traçat original.

Les obres corresponen a la primera fase del projecte de millora de la TV-3408, compten amb un pressupost de més de 2 milions d’euros i està previst que s’allarguin fins al juny del 2020. Per ara no està previst realitzar talls a la carretera, quan les obres ho requereixin s’habilitarà un pas alternatiu degudament senyalitzat.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies