HomeEconomiaLa Diputació de Tarragona ofereix sessions formatives per aprofitar els fons europeus

La Diputació de Tarragona ofereix sessions formatives per aprofitar els fons europeus

La Diputació de Tarragona donarà resposta als principals dubtes que les empreses de la demarcació poden tenir sobre els fons europeus i el seu aprofitament a través de nou sessions formatives.

Set sessions online i dos de presencials donaran a conèixer els fons i programes que la Unió Europea posa al seu abast i com gestionar les peticions per a acollir-s’hi. Este cicle de sessions formatives es posa a l’abast del teixit empresarial en el marc de les activitats de dinamització de la Regió del Coneixement Catalunya Sud.

Les sessions teòriques tindran lloc en format online a través de la plataforma Zoom amb una durada d’1 hora.

Les dos sessions adreçades als tallers pràctics tindran lloc, presencialment, al Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació a Reus, els dies 15 i 17 de març entre les 10 i les 14 h. La primera es dedicarà a la preparació de les convocatòries i la segona a la gestió i justificació.

La inscripció és gratuïta i cal que les empreses interessades a participar-hi es posen en contacte amb l’Àrea de Projectes Europeus i Regió del Coneixement de la Diputació de Tarragona a través del correu electrònic regioconeixement@dipta.cat. S’ha de fer constar nom i cognom de la persona participant i un correu electrònic de contacte.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

61 + = 64

Últimes notícies