HomeCulturaLa família Ruiz, Lluís Garcia, Clara Salvadó i Carlos Conde, protagonistes del...

La família Ruiz, Lluís Garcia, Clara Salvadó i Carlos Conde, protagonistes del cicle ‘Biografies ampostines’

Per vuitè any consecutiu, es realitzarà al Museu de les Terres de l’Ebre una nova edició del cicle de conferències Biografies ampostines.

Unes jornades que tenen com a objectiu recuperar i divulgar la història de persones arrelades a la ciutat. El cicle de conferències té com a objectiu recuperar i divulgar les vivències i treballs realitzats per personatges vinculats a la ciutat d’Amposta.

En esta edició que començarà el pròxim dijous 24 de gener seran protagonistes la família Ruiz, per la seua tradició musical, el restaurador Lluís Garcia, per la seua influència en la gastronomia del territori, Clara Salvadó, l’antiga propietària de la llibreria la Gavina i referent cultural de la ciutat i finalment Carlos Conde, un home apassionat de la música.

Totes les conferències estaran presentades per investigadors locals, col·laboradors o familiars, i els col·loquis descobriran històries personals i col·lectives d’uns personatges que han estat o són rellevants per a la ciutat i que alhora ajuden a reconstruir la història contemporània de la ciutat.

Totes les conferències tindran lloc entre el 24 de gener i el 21 de febrer, a les 19.30 hores, a la Sala d’Actes del Museu de les Terres de l’Ebre.

Claudia Ruiz
Claudia Ruiz
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 6 =

Últimes notícies