HomeEsportsLa Federació Catalana de Futbol retorna més d'un milió d'euros als federats...

La Federació Catalana de Futbol retorna més d’un milió d’euros als federats i federades

ESPORTS // La Federació Catalana de Futbol ha emès un comunicat en què confirma que ja ha fet efectiu el pagament de més d’1 milió d’euros als federats i federades del futbol i el futbol sala català, en concepte de la devolució del 50% de la quota del Portal del Federat. Concretament, l’ens federatiu ha retornat fins al moment un total d’1.128.330,75 euros, a 104.961 afiliats i afiliades, tant amateurs com de base, de categories d’àmbit territorial, completant així un ampli gruix de les devolucions programades, que seguiran al llarg dels pròxims dies.

Els federats i federades han rebut aquest abonament a la targeta bancària amb la qual es va efectuar el pagament. Així mateix, també s’ha iniciat el procés de retorn en aquells casos que es va realitzar el tràmit a través de Servicaixa, a mesura que els afiliats van facilitant, per correu electrònic, un número de compte on percebre l’ingrés.

La devolució és de 10,75 euros en cada cas, i se’n beneficien aquells federats i federades que van pagar la quota íntegra de la temporada 2020-2021 abans del passat mes de gener, atès que a partir d’aquella data l’import ja es va rebaixar al 50%.

 

Un paquet d’ajut de prop de 4 milions d’euros 

La bonificació en el Portal del Federat forma part del programa d’ajut econòmic especial de la Federació dirigit a clubs i federats, de prop de 4 milions d’euros, en una temporada atípica on s’han disputat la meitat de les competicions.

Per aquest motiu, paral·lelament, la FCF engegarà aviat el procediment perquè els clubs puguin sol·licitar i percebre, abans de final de temporada, les subvencions procedents de les campanyes Tots som un equip i Orgullosa, la campanya de suports als clubs de base, i l’1% del decret televisiu per a equips en categories nacionals d’aficionat.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 17 = 19

Últimes notícies