HomeEconomiaLa Fundació "la Caixa" obre una segona convocatòria de suport a projectes...

La Fundació “la Caixa” obre una segona convocatòria de suport a projectes socials a Catalunya

Per segon any consecutiu, la Fundació “la Caixa” ha obert esta setmana una convocatòria dotada amb 5 milions d’euros per impulsar projectes socials a Catalunya, com a reformulació de les ajudes socials de l’antic conveni amb la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu de la Convocatòria Catalunya 2021, emmarcada en el Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials de la Fundació “la Caixa”, és promoure iniciatives per millorar la qualitat de vida i fomentar la igualtat d’oportunitats de persones que es troben en situació de vulnerabilitat, especialment després del significatiu impacte econòmic i social provocat per la crisi de la covid-19.

El sotsdirector general de la Fundació “la Caixa”, Marc Simón, ha destacat que “l’impacte de la covid-19 en la població més desfavorida ha agreujat les situacions de vulnerabilitat i desigualtat paleses a la societat catalana. Per este motiu, l’obertura d’una nova convocatòria d’ajudes es converteix en una necessària mesura de contenció que preveu donar resposta als col·lectius més vulnerables, confirmant així el nostre compromís i implicació amb els qui més ho necessiten”.

Les entitats socials de Catalunya que treballen per millorar la qualitat de vida de persones en situació vulnerable ja poden presentar els seus projectes a la convocatòria fins al 23 de novembre.

Dels 175 projectes aprovats l’any 2020, 45 eren projectes destinats a ajudar les persones amb discapacitat o els trastorns mentals; 38 eren d’inserció sociolaboral; 43 eren destinats a la lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social; 12 per ajudar a superar els reptes derivats de l’envelliment; 13 eren de l’àmbit de la humanització de la salut; i 24 eren projectes per la interculturalitat i l’acció social. En total, van participar 897 professionals i 8.479 persones voluntàries.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 30 = 35

Últimes notícies