HomeCulturaLa Mostra de Jazz encara una edició sense restriccions i amb un...

La Mostra de Jazz encara una edició sense restriccions i amb un programa atapeït

Al voltant de 30 concerts, repartits en diferents barris de Tortosa, combinats amb les propostes gastronòmiques que oferixen els restauradors de la ciutat i la possibilitat de gaudir de la bona música a l’aire lliure són algunes de les premisses que conformen la 29a edició de la Mostra de Jazz de Tortosa, que de l’1 al 16 de juliol tornarà a fer que la música siga la protagonista destacada dels vespres i les nits de l’inici de l’estiu.

Després de dos anys durant els quals ha calgut adaptar la programació a les limitacions existents, ara la Mostra torna al model habitual amb tota l’energia. En estos dos anys, però, la cita s’ha mantingut ferma en el calendari i s’ha resistit a haver de dixar vacant alguna de les edicions viscudes. Ho ha aconseguit movent les dates tradicionals per a portar-les cap a l’agost, canviant els emplaçaments dels concerts per a fer-los a l’aire lliure, limitant aforaments o establint distàncies entre el públic, i amb la presència resignada de la mascareta. Però, sobretot, ho ha fet amb la tenacitat amb la qual l’organització du a terme els preparatius de la Mostra cada any i la convicció per part de tots els actors i institucions implicades, com l’Ajuntament o el gremi de la restauració, que es tracta d’un
festival de referència que no pot faltar.

Ara, el Teatre Auditori Felip Pedrell tornarà a ser l’escenari dels quatre concerts que configuren el cap de cartell, els únics que seran de pagament (les entrades es poden adquirir al web www.jazztortosa.com o a www.teatreauditoritortosa.cat).

Tota la resta de concerts es podran seguir en bars i restaurants de la ciutat i amb premis per a aquells que pengen a les xarxes, etiquetant la Mostra, les millors fotografies dels concerts. També es podran seguir degustant els plats que evoquen la cuina de Nova Orleans i que s’empeltaran de la cuina de les Terres de l’Ebre.

És el que s’aconseguix cada any amb les jornades de la cuina cajun, que enguany, a més, comptaran amb la presència d’un cuiner expert en este tipus de gastronomia del sud dels Estats Units.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 2 = 4

Últimes notícies