HomeCultura‘La Passió’ d’Ulldecona consolida la modernització iniciada el 2019

‘La Passió’ d’Ulldecona consolida la modernització iniciada el 2019

El patronat de La Passió d’Ulldecona es troba ja immersa en els preparatius de la 66a temporada de la representació de La Passió.

L’any passat, per a commemorar el 65è aniversari de les representacions, es van introduir canvis importants sota la direcció de Jordi Príncep i Bienve Borràs, amb una aposta per la modernització de la Passió a través d’una posada en escena innovadora i dinàmica, reforçada amb nova escenografia, nova il·luminació i nova composició musical.

Enguany hi ha  previst consolidar i reforçar els canvis introduïts l’any passat. “L’adaptació del text que vam començar a treballar l’any passat ha intentat anar a lo substantiu,  anar a l’essencial del text històric i del text religiós”, ha explicat, el director de la Passió, Jordi príncep, que ha recordat que esta modernització ha passat també per guanyar dinamisme teatral en la posada en escena. 

Enguany les representacions seran els dies 29 de març i 5 d’abril, en la versió en català, i el 19 i el 26 d’abril en la versió en castellà. Per a completar la visita s’han posat a la venda paquets turístics amb visites guiades als actius turístics i patrimonials d’Ulldecona i el paquet Estrella Michelin que inclou el dinar al restaurant Les Moles d’Ulldecona.

La Passió d’Ulldecona viatjarà també a Xerta el pròxim 11 d’abril.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 23 = 29

Últimes notícies