HomeUrbanismeLa pista pública del Consol Ferré a Amposta, oberta a l’ús

La pista pública del Consol Ferré a Amposta, oberta a l’ús

Aquest cap de setmana es podrà fer ús ja de la nova pista poliesportiva annexada al pati nou del col·legi Consol Ferré, després que l’Ajuntament d’Amposta hagi recepcionat l’obra. S’estrena així aquest nou equipament, que tindrà ús compartit entre el col·legi, durant horari lectiu, i el veïnat del barri, en tardes, caps de setmana, festius i vacances escolars. Així, de setembre a juny, de 9h a 12.30h i de 15h a 16.30h, la pista serà d’ús escolar. Fora d’aquest horari, serà d’ús general fins a les 21h. El juliol i agost, la pista tindrà, de 9h a 22h, ús general

Les normes d’ús d’aquesta nova pista poliesportiva, amb dos cistelles de bàsquet i dos porteries de futbol, són respectar l’horari i els usos indicats, evitar el soroll innecessari i respectar el descans del veïnat, compartir l’espai i tenir cura de les instal·lacions. A més, els menors de sis anys han d’anar acompanyats.

Amb la posada en funcionament d’aquesta nova pista acabem una actuació que ha reconfigurat l’espai públic de l’entorn del col·legi Consol Ferré, oferint nous espais a l’escola, el nou pati i aquesta pista, i també al veïnat, amb l’obertura i urbanització del carrer França i aquesta pista compartida“, explica l’alcalde de la capital del Montsià, Adam Tomàs. La pista ha suposat una inversió de prop de 59.000 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 2 =

Últimes notícies