HomeUrbanismeLa Plataforma per un Nou Hospital assegura que Salut ja va...

La Plataforma per un Nou Hospital assegura que Salut ja va definir quina parcel·la vol per al nou centre

L’Ajuntament de Tortosa ja sabia al maig quina parcel·la exacta volia ocupar Salut per al nou hospital al Pla Parcial del Camí de Roquetes.

Així ho ha assegurat Miquel Franch, president de la Plataforma per un Nou Hospital de les Terres de l’Ebre, en una entrevista al programa l’Ebre al Dia de Canal TE, després que l’exalcaldessa i actual portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, assegurés que ella havia dixat la pilota a la teulada del Govern de la Generalitat -les eleccions autonòmiques van ser a finals de maig- perquè concretés quins espai volia, d’entre els 73.000 metres quadrats oferts per part del consistori: “Salut ja va dir quina porció exacta volia per a ubicar l’hospital, això sí amb unes condicions. I encara estan esperant ara que des de l’Ajuntament diguessin alguna cosa”, va dixar anar Franch.

El representant de la plataforma valora que des de Salut s’està fent la faena: “Han acabat la redacció de la primera part del pla funcional. Però per a redactar la segona part, la del dimensionament, cal saber de quins terrenys exactament s’està parlant”, va detallar.

El conseller de Salut Manel Balcells, també ha reiterat una crida perquè l’Ajuntament pose a disposició del departament els terrenys, però l’aptitud de l’emplaçament està pendent que la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre avale la construcció d’un hospital en terreny inundable, atenent que la major part de la trama urbana ho és i que els darrers canvis en el Reglament estatal de domini públic hidràulic fan més flexible la normativa, segons defensa Roigé.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies