HomeSocietatLa Policia Local d'Ulldecona inicia una campanya de control de velocitat per...

La Policia Local d’Ulldecona inicia una campanya de control de velocitat per radar

La Policia Local d’Ulldecona ha iniciat una campanya de control de velocitat dels vehicles mitjançant la instal·lació d’un radar mòbil, cedit pel Servei Català de Trànsit.

L’objectiu principal d’esta campanya és controlar la velocitat de circulació dels vehicles dins del municipi, per tal de millorar la seguretat viària del nucli urbà, així com en les diverses travesseres urbanes als diversos barris del municipi. El radar mòbil s’ha instal·lat en diferents emplaçaments en criteris que combinen les dades derivades de l’anàlisi de la sinistralitat, la detecció d’excés de velocitat per part de la Policia Local i també per demandes veïnals.

El passat 11 de maig, va entrar en vigor una nova directriu de la Direcció General de Trànsit, la qual instaura que la velocitat màxima permesa a les vies urbanes i travessies queda limitada a 20 km/h als carrers amb una calçada de plataforma única, és a dir en què les voreres i la calçada són al mateix nivell, com és el cas del carrer Major d’Ulldecona i de tots els carrers que no tenen voreres.

Els controls de velocitat estan dirigits a detectar i denunciar aquells vehicles que superen la velocitat permesa en el municipi, amb la voluntat de millorar la qualitat de vida de tot el veïnat i garantir la seguretat dels vianants i dels mateixos conductors i conductores.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

32 + = 39

Últimes notícies