HomeSocietatLa Sénia celebrarà la XIII Fira d’Artesania, Fusta i Moble el pròxim...

La Sénia celebrarà la XIII Fira d’Artesania, Fusta i Moble el pròxim mes d’octubre

L’Ajuntament de la Sénia ha anunciat la celebració de la tretzena edició de la Fira d’Artesania, Fusta i Moble de la població el cap de setmana 16 i 17 d’octubre. Emmarcat en esta mateixa fira també es fa la vuitena edició de la festa del moble.

En esta trobada, fabricants, artesans i persones involucrades en la història del moble i la fusta a la Sénia recorden el que ha estat un dels motors principals de l’economia de la localitat.

La fira de la fusta i el moble de la Sénia és l’esdeveniment que reunix els artesans de la fusta més interessants del nostre entorn, per a posar-los en contacte amb compradors de Catalunya, Comunitat Valenciana i Aragó.

Va començar com una mostra d’artesans locals el desembre del 2009, i l’any següent ja s’incorporaven artesans d’altres poblacions i any rere any es configurava com l’única fira d’artesania monogràfica de la fusta de Catalunya.

Amb esta edició en línia pretenen mantenir en contacte artesans que han vingut durant estos anys a la fira i nous contactes que presenten les seues creacions amb el públic que hi és assidu i provinent de totes les poblacions del voltant, esperant fer arribar esta trobada cada vegada més lluny i facilitar a més gent la seua selecció.

A més de la mostra dels expositors es fan una sèrie d’activitats al voltant de la fira, com ara les recreacions d’oficis, demostracions, activitats lúdiques i culturals al voltant de la temàtica de la fusta, tan arrelada al poble de la Sénia.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 89 = 98

Últimes notícies