HomeSalutLa subdelegació del Govern a Tarragona distribueix 220 mil màscares més a...

La subdelegació del Govern a Tarragona distribueix 220 mil màscares més a ajuntaments i entitats socials

La subdelegació del Govern a Tarragona distribuirà a partir d’aquest divendres 220 mil màscares a ajuntaments de la província i entitats socials (Creu Roja, Càritas i Cermi). El total que es repartiran a Catalunya és de 2.164.000 unitats.

Les màscares ja s’han rebut en aquesta subdelegació des d’on es coordinarà el lliurament als ajuntaments i les entitats socials de la província. El subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, destaca la importància d’aquestes iniciatives en tant que permeten ajudar a col·lectius vulnerables.

La subdelegació del Govern a Tarragona ha repartit en els mesos de maig i setembre un total de 505 mil màscares a les quals se sumen les 220 mil que es distribueixen aquest mes de novembre. En total, a Catalunya s’han assignat 9,2 milions de màscares a municipis i entitats socials.

15 milions de màscares en el conjunt d’Espanya

En el conjunt d’Espanya, en aquest últim repartiment el Govern enviarà 15 milions de màscares a través de les delegacions i subdelegacions del Govern, destinades a ajuntaments i entitats socials per a atendre el personal de serveis essencials i col·lectius de població vulnerable.
L’anunci va ser realitzat per la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Carolina Darias, i el ministre de Sanitat, Salvador Illa, en la roda de premsa posterior a l’últim Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut. Els municipis rebran en aquest nou repartiment 7,2 milions de màscares, la qual cosa sumat al repartiment de maig i setembre ascendeix a 38,5 milions d’unitats repartides entre els ajuntaments, diputacions, capítols i consells des del mes de març.

D’altra banda, les entitats socials del conjunt d’Espanya rebran 7,8 milions de màscares en aquest lliurament que, al costat dels 7,2 milions que rebran els ajuntaments, sumen els 15 milions d’aquest repartiment. Això se suma als lliuraments anteriors fins a aconseguir els 12,3 milions de màscares que ha enviat el Govern d’Espanya a les entitats socials.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 3 = 5

Últimes notícies