HomeSalutLa Taula de Salut Comunitària de la Ràpita convoca una assemblea informativa

La Taula de Salut Comunitària de la Ràpita convoca una assemblea informativa

La Taula de Salut Comunitària de la Ràpita ha convocat una assemblea informativa i participativa el dijous 7 d’abril a les 17.30 hores, a l’Església Nova.

L’assemblea, que s’adreça a tota la ciutadania, s’organitza per traslladar en què consisteix i quins són els objectius que l’han impulsat, de la mateixa manera que servirà per a resoldre dubtes i escoltar les reflexions que es facen.

L’assemblea constarà de dos parts: una informativa i l’altra, participativa. En la primera part, membres de l’equip motor exposaran els motius que els ha impulsat a la creació de la taula, les seues característiques, els objectius que es plantegen i els projectes que treballen, així com què és el mapa d’actius en salut i com es pot consultar. La segona part s’adreçarà al públic perquè puguen plantejar els dubtes que tinguen o reflexionar sobre el projecte. Amb esta part es pretén establir debats i converses en què tothom que vulga, puga aportar la seua opinió i els seus coneixements.

La regidora de Salut, Oona Tomàs, explica que “és necessari que cadascuna de les persones que viuen a la Ràpita siga coneixedora del projecte i entenga que la nostra finalitat és escoltar-les a totes per poder donar resposta a les necessitats que tinguen”.

La regidora afirma que “en esta assemblea que organitzem volem que siguen els veïns i veïnes qui ens diguen que necessiten i, a la vegada, poder establir converses i debats que ens ajuden a definir quina és la línia de treball que hem de seguir”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

69 + = 70

Últimes notícies