HomeSocietatMuria BIO guardonada amb una medalla d'or i dos de plata al...

Muria BIO guardonada amb una medalla d’or i dos de plata al premi internacional Biolmiel 2021

L’empresa del Perelló Muria BIO ha estat guardonada amb una medalla d’or i dos de plata al premi internacional a la millor mel ecològica Biolmiel 2021, amb tres de les varietats de la marca.

Concretament, la varietat de Muntanya ha aconseguit alçar-se amb una medalla d’or a la categoria de Mels Poliflorals, mentre que les varietats d’Espígol i Taronger, de la categoria de Mels Monoflorals, han estat premiades amb dos medalles de plata.

La 14a edició del premi internacional Biolmiel ha comptat amb la participació de 195 mels procedents de països com Grècia, Itàlia, Romania, Sèrbia, Eslovàquia, Eslovènia o Espanya, entre d’altres.

Les medalles d’alta qualitat de la present edició van ser atorgades per un jurat internacional i més tard van ser confirmades una vegada realitzada l’anàlisi de les mostres de mel per a HMF i contingut d’aigua per part de l’institut d’investigació italià CREA de Bolonya.

Este certamen internacional del sector de l’apicultura orgànica, creat el 2008 pel Consorci Biològic Italià (CIBI ) a partir de l’experiència del premi oleic BIOL, té com a objectius difondre la qualitat de la mel provinent de l’apicultura orgànica i la disseminació de coneixements específics sobre el tema; enfortir la relació entre l’apicultura i el desenvolupament sostenible; millorar les diferències relacionades amb la biodiversitat natural i els cultius; promocionar l’intercanvi i les innovacions tècniques entre els que s’ocupen de l’apicultura de qualitat i sensibilitzar al consumidor cap als productes agroalimentaris de la cultura mediterrània, en especial de la mel.

Este nou reconeixement internacional, que ha celebrat l’entrega de premis de manera recent a Bolonya, consolida el lideratge de les mels ecològiques de Muria BIO arreu del món.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + = 10

Últimes notícies

-->