HomeTreballLa Terra Alta crea una borsa de treball per al sector agrícola...

La Terra Alta crea una borsa de treball per al sector agrícola i ramader

El Consell Comarcal de la Terra Alta activa una borsa de treball dirigida de manera exclusiva al sector agrícola i ramader de la comarca. La borsa, que funcionarà en paral·lel a la genèrica que gestiona l’àrea de Joventut i que es manté en funcionament, es coordinarà des de l’àrea d’Empresa de l’ens comarcal. A més, a través del dispositiu d’ocupació juvenil i del dispositiu d’inserció del programa ‘Treball a les 7 Comarques’, la nova borsa de treball també s’obrirà als joves interessats a accedir a les ofertes que s’hi publicaran.

La contractació laboral anirà a càrrec dels pagesos i ramaders, els quals, a través del sindicat que els represente o de la gestoria amb qui treballen, duran a terme els tràmits legals contractuals.

Les persones que tinguen dificultats o no disposen dels coneixements digitals necessaris per a accedir a aquesta borsa de treball es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal de la Terra Alta de manera telefònica.

“Esta borsa de treball es crea per donar suport a la pagesia de la comarca, que necessita personal per continuar la seua feina i poder seguir sent el sector essencial que ja és. Per altra banda, també per donar una opció de feina a totes aquelles persones que s’han quedat a l’atur arran de la crisi del coronavirus, que no poden dur a terme la seua activitat habitual i que necessiten ingressos econòmics. A la vegada, la borsa segueix les normes de confinament que arriben des del Govern, ja que intenta que ningú de fora de la comarca vinga a treballar a la Terra Alta per evitar el màxim de desplaçaments possibles”, explica Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal.

  • Vídeo explicatiu del funcionament de la borsa de treball a càrrec de Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies