HomeSense categoriaLa tonyina roja del mediterràni, protagonista de nou als bars i restaurants...

La tonyina roja del mediterràni, protagonista de nou als bars i restaurants de l’Ametlla de Mar

TERRES DE L’EBRE // Per novè any consecutiu, l’Ametlla de Mar, els seus restaurants i bars del municipi celebraran la Setmana de la Tonyina Roja del Mediterrani per als amants d’este gran producte. Restaurants i bars de la població oferiran, del 18 al 27 de setembre, menús i tapes singulars dedicats a la tonyina roja, en una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar, tot un aparador dels productes de la seua llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors.

En esta setmana la protagonista és la tonyina roja i els cuiners de la Cala, que amb les seues tècniques tan tradicionals com innovadores, delectaran amb els diferents menús que oferiran durant la setmana gastronòmica. 

 

Ruta de la ‘tapa roja’

Al mateix temps vuit bars de la població participen en la ruta de tapes, també amb la tonyina roja com a protagonista, i una oferta variada al preu per unitat de 4 euros incloent-hi un quinto Heineken.

Els consumidors podran optar a premis i regals, omplint la butlleta amb tampons de 5 bars diferents, entraran al sorteig de dos menús dobles per a les pròximes jornades i se sortejaran 10 Tuna Tours dobles en època promocional, amb la possibilitat de descobrir la tonyina roja salvatge gaudint de l’aventura de nedar entre centenars d’exemplars.  També en esta edició es celebrarà el Concurs Instagram, on els participants hauran de  penjar les seues fotografies relacionades amb la tonyina roja. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 74 = 75

Últimes notícies