HomeSense categoriaLa URV entra al top 200 de les universitats del món en...

La URV entra al top 200 de les universitats del món en el rànquing d’impacte del Times Higher Education 2020

L’impacte que tenen les universitats sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) fixats per les Nacions Unides ha donat lloc a la segona edició del rànquing que elabora la revista Times Higher Education (THE). Si bé en la primera edició pilot del rànquing es van analitzar únicament 11 dels 17 ODS, aquest any THE els ha incorporat tots 17 i ha fet, de nou, una classificació global del posicionament de les universitats del món. En esta segona edició del rànquing, la URV s’ha situat a les posicions 101-200 de les 766 universitats que hi han entrat a formar part. La primera posició del rànquing l’ocupa la Universitat d’Auckland, de Nova Zelanda. La URV és la tercera universitat catalana, la mateixa posició que ocupen la Universitat de Girona i la UAB i la cinquena espanyola, lloc que comparteix amb tretze universitats de l’Estat més.

En el rànquing del Times Times Higher Education s’avaluen universitats en funció del compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Per a cada ODS s’han identificat un conjunt d’indicadors que procedeixen de diferents fonts incloent la presentació de dades per part de les institucions i dades de publicacions. Per fer la mitjana global es té en compte l’objectiu 17 (Aliances per assolir els objectius) i els tres objectius en què la institució està més ben posicionada.

La Universitat està millor posicionada són els relacionats amb l’Energia assequible i no contaminant i en Igualtat de Gènere, on la URV es classifica en les 50 primeres posicions. Els segueixen Educació de Qualitat, Acció pel clima, Reducció de les desigualtats i Fam zero, tots en el top 100. Dels objectius restants, vuit s’han situat al top 200, dos al top 300 i un al top 400 de la classificació individual per ODS.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

83 + = 87

Últimes notícies