HomeSocietatL’Ajuntament d'Alcanar reparteix 1400 equips anti-covid-19 als centres educatius del municipi

L’Ajuntament d’Alcanar reparteix 1400 equips anti-covid-19 als centres educatius del municipi

ALCANAR // L’Ajuntament d’Alcanar ha repartit 1400 equips per a la prevenció de la covid-19 a  l’alumnat, el professorat i també al personal no docent de l’Escola Joan Baptista Serra d’Alcanar, l’Escola Marjal de les Cases i l’Institut Sòl de Riu.

L’equip preventiu el formen una mascareta feta amb cotó hidrorepel·lent i antibacterià  i una ampolleta de gel hidroalcòholic desinfectant. Joan Roig, alcalde d’Alcanar, i Maribel Ramon, regidora d’Educació, van entregar les caixes amb tot el material als tres centres educatius.

Al llarg dels darrers dies els equips directius les han repartit al personal docent i també a l’alumnat mitjançant els tutors o tutores. Des dels centres educatius es recomana que “per mesures higièniques, tant si les mascaretes s’utilitzen de manera habitual com de recanvi, és convenient marcar-la per a facilitar-ne la identificació.”

El batle recorda que “com ja vam anunciar abans de l’inici de curs, estem posant tots els nostres esforços en el benestar i la seguretat dels xiquets i xiquetes i del professorat. Seguim treballant conjuntament a través del comitè de seguiment mensual per a gestionar i coordinar totes les tasques i atendre les necessitats que vagen sorgint”.

Maribel Ramon afegeix que “tot i que serà un curs atípic i excepcional, volem que siga el màxim segur dintre dels centres”. 

Entre altres mesures, l’Ajuntament  ha incrementat els torns de neteja dels centres educatius de titularitat municipal. També els ha proveït de 30 termòmetres d’infrarojos per a garantir el control de la temperatura corporal de l’alumnat, 50 dispensadors de paper i sabó, i 120 papereres per a les aules. Així mateix, ha facilitat tanques de fusta mòbils per a delimitar l’espai entre les diverses zones dels patis.

 

Aquesta inversió prové d’una part de l’estalvi generat per la suspensió de les diferents festes majors que s’haurien d’haver celebrat enguany.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

12 + = 20

Últimes notícies