HomeEconomiaL'Ajuntament d'Amposta destina un 5,6% del pressupost a gestió de serveis socials

L’Ajuntament d’Amposta destina un 5,6% del pressupost a gestió de serveis socials

L’Ajuntament d’Amposta destina un 5,6% del pressupost municipal a la gestió de Serveis Socials. Una xifra que ha incrementat prop de dos punts percentuals des del 2015, quan era de 3,7%. Si bé el 2015 s’invertien 30,7 euros per habitant en serveis socials bàsics, ara aquesta xifra és 55,3 euros.

Estes són algunes de les dades que va presentar esta setmana l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, acompanyat per la regidora de Serveis Socials i Salut, Susanna Sancho, i la regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré, en el balanç de l’activitat anual de Serveis Socials.

“Justament quan fa dos anys de la declaració del primer estat d’alarma, fem mirada enrere i ens adonem que no hauríem pogut gestionar la crisi econòmica derivada del tancament si no hagués sigut per tota la feina feta des de 2015 a l’àrea de Serveis Socials”, diu l’alcalde, tot afegint: “hem sigut capaços de superar una situació molt complicada i això també es deu a l’equip humà que conformen l’àrea, tant pel que fa al nombre (s’ha passat del 24 el 2015 a 36 el 2021) com per la qualitat dels i les professionals que hi treballen”.

L’alcalde ha volgut aprofitar per a felicitar tota aquesta tasca que molts cops passa invisible, però que és fonamental per millorar la vida de les persones i, per tant, per millorar la societat en general. “Esta feina ens ha permès, a més a més, ser un dels 20 municipis de més de 20.000 habitants més sensibles en la gestió de la covid-19″, afegeix Tomàs.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies