HomeSocietatMel Muria presenta la primera Mel de Flors a nivell europeu amb...

Mel Muria presenta la primera Mel de Flors a nivell europeu amb certificació PEFC

Mel Muria, empresa dedicada al món de la apicultura des de 1810, ha presentat aquest migdia en roda de premsa la seva darrera creació: Mel de Flors de boscos sostenibles amb certificat PEFC.

Es tracta de la primera mel provinent de boscos certificats en Gestió Forestal Sostenible d’Europa i la primera que serà exportada a nivell mundial. Els apicultors de Mel Muria recol·lecten la Mel de Flors de les finques certificades PEFC, on es realitzen accions forestals controlades per afavorir l’ecosistema i la biodiversitat, respectant en tot moment la seva cadena de custòdia.

Fidel al seu compromís de producció responsable, Mel Muria ha dissenyat i creat un packaging acord amb el producte totalment lliure de plàstics en tot el seu procés de producció, envasat i etiquetatge: tapa fabricada amb cartró PEFC; etiqueta amb paper certificat PEFC; paletització en caixes de cartró ondulat amb certificació PEFC i pot de vidre reciclable.

Foto: Cedida

L’acte ha comptat amb la presència de Josep Maria Vila d’Abadal, president de PEFC Catalunya, Juan Luis Abián, president de PEFC España i Rafael Muria, gerent de Mel Muria.

Segons Juan Luis Abián, president de PEFC España: “Gràcies a aquesta nova Mel de Flors que Mel Muria presenta avui, des de PEFC España i PEFC Europa hem hagut de crear un nou sistema d’auditoria per tal de controlar la traçabilitat d’aquest producte innovador. Mitjançant aquest procés, que a partir d’ara podrem utilitzar en altres àmbits del sector de la producció de mel, garantim que la procedència és de boscos totalment sostenibles”.

Foto: Cedida

D’esquerra a dreta, Juan Luis Abián, Rafael Muria, Josep Maria Vila d’Abadal i Jordi Muria

La política empresarial de Mel Muria manté un fidel compromís social i mediambiental, per això duu a terme nombroses accions per mantenir la biodiversitat, més enllà de la cura de les abelles. 

Per Rafael Muria, gerent de Mel Muria: Com a empresa innovadora, estem molt contents de ser els primers en crear una mel pionera no sols a casa nostra, sino a tot Europa. I com a empresa compromesa amb l’entorn i de consciència i filosofia ecològica, ja fa temps que estem aplicant tots els avenços que estan a les nostres mans per assolir la màxima sostenibilitat”.

Darrerament l’empresa també ha creat una innovadora línia de caramels de mel ecològica amb envàs 100% compostable, única a nivell mundial. L’equip de Mel Muria també treballa per aconseguir el malbaratament zero: filosofia que fomenta el redisseny en la fabricació de productes que siguin fàcilment reutilitzables i que no deixin residus al planeta.

Foto: Cedida

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 13 = 20

Últimes notícies