HomeUrbanismeL'Ajuntament d'Amposta inicia els treballs per obrir el carrer Itàlia a l'alçada...

L’Ajuntament d’Amposta inicia els treballs per obrir el carrer Itàlia a l’alçada del carrer Sant Cristòfol

L’Ajuntament d’Amposta ha iniciat este dijous 5 de maig els treballs d’enderroc del carrer Itàlia entre els carrers Sant Cristòfol i Poble Nou del Delta, donant així compliment a la mesura 80 del Pla d’Acció Municipal per al mandat 2019-2022.

Estos treballs d’enderroc són una de les actuacions per poder acabar d’urbanitzar el carrer Itàlia fins al carrer Mas de Barberans i el pati nou del col·legi Consol Ferré. “Són actuacions com esta que acaben reconfigurant i transformant la ciutat”, diu l’alcalde, Adam Tomàs.

Un cop acabe l’enderroc, Serveis Municipals urbanitzarà el tram de carrer entre el Sant Cristòfol i el Poble Nou del Delta, mentre que, paral·lelament, una empresa externa urbanitzarà el tram comprés entre el carrer Poble Nou del Delta i el carrer Mas de Barberans. Estes obres estan previstes que comencen entre maig i juny.

L’actuació es complementa també amb l’ampliació del carril bici. La setmana passada ja es va començar a pintar la connexió del carril bici que baixa des de l’Institut de Tecnificació pel passeig Canal fins a arribar a la rotonda de la Pagesia (a la zona de l’Escola de Capacitació Agrària). Amb la urbanització del carrer Itàlia, es pintarà el carril bici fins al Consol Ferré i, des d’allí, pels carrers Itàlia i França fins a l’Institut de Tecnificació. “És també una actuació important per a la mobilitat del municipi, ja que la millora, i connecta els centres educatius, una reclamació dels usuaris de la bicicleta”, afegeix l’alcalde.

En total, entre l’adequació del pati nou i la urbanització d’este tram de carrer, l’Ajuntament haurà invertit un total de 200.000 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 22 = 32

Últimes notícies