HomeComerçL’Ajuntament d’Amposta publica una guia de suport a la digitalització del comerç...

L’Ajuntament d’Amposta publica una guia de suport a la digitalització del comerç i Mercat Municipal

L’Ajuntament d’Amposta, a través de la regidoria de Comerç i Mercat Municipal d’Amposta, acaba de publicar una Guia de suport a la digitalització del comerç i Mercat Municipal d’Amposta amb un recull d’eines i recursos per a la transformació digital del petit comerç local. “Un document que vol acompanyar els comerços de la ciutat i les parades del Mercat Municipal a utilitzar les diferents eines per tal de tenir presència en línia, millorar la gestió del negoci i optimitzar les vendes“, diu la regidora de Comarç i Mercat Municipal.

El document, disponible en línia a la web de l’Ajuntament d’Amposta, està estructurat en set capítols on, a més de fer una breu descripció del comerç i el seu paper com a motor econòmic i social d’Amposta, també es faciliten algunes eines per a l’estratègia comercial per a després centrar-se en les eines per a la digitalització d’un comerç així com els primers passos per tal de fer aquesta transformació digital.

Els comerços trobaran informació sobre eines com la missatgeria instantània, les xarxes socials com Facebook o Instagram, les pàgines web, els butlletins electrònics o les tecnologies en el punt de venda, entre d’altres, així com també exemples pràctics que poden servir d’inspiració per a poder-les utilitzar.

Aquesta acció forma part del projecte “Amposta, a la Vora“, programa de transformació cap a un model de comerç de proximitat tecnològic. Finançat pel Ministeri d’Economia, Comerç i Empresa, finançat per la Unió Europea- Next GenerationEU, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 6 =

Últimes notícies