HomeEconomiaL'ajuntament de la Ràpita inicia les obres de l'edifici de la Duana...

L’ajuntament de la Ràpita inicia les obres de l’edifici de la Duana per convertir-lo amb el Centre d’Economia Blava de l’Ebre

L’ajuntament de la Ràpita ha iniciat esta setmana les obres per convertir l’antic edifici de la Duana en el futur centre per al desenvolupament de l’economia blava de les Terres de l’Ebre. La construcció d’este nou centre al municipi permetrà impulsar els nous models de negoci basats en l’economia blava a les Terres de l’Ebre.

El centre d’economia blava esdevindrà un espai d’empreses emergents on estes podran dinamitzar el seu teixit productiu, potenciant, a la vegada, les sinergies dels agents emprenedors de la zona, amb la finalitat d’impulsar i promocionar les seues activitats de recerca, desenvolupament i innovació. Per tant, es preveuen zones de treball pels diferents professionals o empreses, així com zones de reunió, sales de presentacions o aules i uns espais polivalents.

La creació del centre d’economia blava a la Ràpita és una de les set operacions del projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) Ebre Bioterritori.

El PECT Ebre Bioterritori, coordinat pel Consell Comarcal del Baix Ebre, s’engega per potenciar models de negoci sostenibles a l’Ebre, enguany amb una inversió global que ascendeix a 3,1 milions d’euros. Cadascuna de les operacions està cofinançada en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha declarat que “cada vegada estem més prop de fer realitat el futur centre d’economia blava de les Terres de l’Ebre, un projecte estratègic per al nostre municipi que ajudarà a dinamitzar i transformar l’economia de la Ràpita i ens posicionarà en un lloc estratègic davant dels objectius de desenvolupament sostenible i també, de l’estratègia marítima que el Govern de la Generalitat està implementant”. Caparrós ha assegurat que “es tracta d’un projecte que situa la Ràpita com un referent de l’economia blava al nostre territori i al nostre país”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 17 = 27

Últimes notícies

-->