HomeSense categoriaL’Ajuntament de la Ràpita pren mesures a causa de l’epidèmia de coronavirus

L’Ajuntament de la Ràpita pren mesures a causa de l’epidèmia de coronavirus

L’Ajuntament de la Ràpita ha constituït aquest dijous 12 de març la Comissió de Seguiment de l’epidèmia de coronavirus (COVID-19) integrada per l’alcalde, els membres de l’equip de Govern Municipal i personal tècnic del consistori. 

Un cop la Generalitat de Catalunya ha activat l’emergència del pla PROCICAT per malalties emergents, aquesta Comissió de Seguiment ha acordat les següents mesures preventives que entraran en vigor a partir d’aquest divendres 13 i fins el divendres 27 de març (ambdós inclosos): 

  •  El tancament durant quinze dies de tots els equipaments municipals de tipus cultural, esportiu, educatiu o associatiu. No obstant això, seguiran oberts, en horari habitual les dependències de l’Ajuntament, dels Serveis Socials, de l’Oficina de Turisme i de la Policia Local. 
  • Es suspenen durant quinze dies tots els actes públics i activitats organitzades per l’Ajuntament de la Ràpita en espais oberts i tancats. 
  • Es suspèn durant quinze dies (el dissabte 14 i el dissabte 21) l’organització del mercat ambulant setmanal. 

 

Totes aquestes mesures entraran en vigor a partir el divendres 13 de març, un cop s’ha aprovat el corresponent Decret d’Alcaldia. 

L’Ajuntament de la Ràpita recomana a les entitats i associacions abstenir-se de realitzar activitats col·lectives i, en cas de fer-les, seguint les recomanacions de les autoritats i aquelles recollides a la Resolució SLT/704/2020 del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya de l’11 de març. 

També apel·la al sentit comú de la ciutadania davant d’aquesta situació excepcional i demana seguir la informació exclusivament a través dels canals oficials habituals, on s’anirà informant puntualment de totes les novetats. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 10 = 12

Últimes notícies