HomeEducacióL’Ajuntament de la Ràpita reprèn l’activitat de l’Escola de famílies amb noves...

L’Ajuntament de la Ràpita reprèn l’activitat de l’Escola de famílies amb noves sessions formatives

L’Ajuntament de la Ràpita reprèn l’activitat de l’Escola de famílies amb la programació de noves formacions adreçades a les famílies del municipi. La planificació de l’Escola de famílies del segon semestre de 2021 comprèn quatre formacions entre els mesos de setembre i desembre, en les quals es combinaran tallers presencials i telemàtics, d’acord amb l’evolució de la pandèmia de la covid-19.

L’Escola de famílies es va engegar a principis d’any des de les regidories de Joventut, Educació i Polítiques Socials i Igualtat, amb la finalitat de donar resposta a les inquietuds i necessitats de les famílies de la Ràpita. Les properes formacions tractaran algunes de les temàtiques que van generar interès en l’enquesta que es va dur a terme el gener del 2021 per conèixer les preocupacions i els interessos de les famílies: l’educació sexual en l’adolescència, l’acompanyament als infants en l’estudi, la resolució de conflictes i la família com a agent de salut.

La regidora de Polítiques Socials i Igualtat, Oona Tomàs, explica que “després de l’acollida de les primeres sessions de l’Escola de famílies, emprenem el segon semestre de l’any amb més il·lusió, programant formacions que generen interès en la ciutadania i que ens permeten fer créixer un projecte que té per objectiu ajudar a les famílies del poble”.

La primera formació se centrarà en l’acompanyament als fills i filles en l’estudi i tindrà lloc el dimecres 29 de setembre, a les 18 h, a la Biblioteca Municipal Sebastià Juan Arbó. En la xerrada, s’aprofundirà sobre les tasques de l’escola, com motivar els infants, com ajudar-los a organitzar-se, etc.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

46 + = 50

Últimes notícies