HomeSocietatL’Ajuntament de l’Ampolla estrena nou web

L’Ajuntament de l’Ampolla estrena nou web

L’Ajuntament de l’Ampolla ha renovat el web municipal per tal de millorar-ne la usabilitat, optimitzar la càrrega i oferir un disseny més atractiu. D’esta manera, permet navegar de forma més còmoda i ràpida.

Cinc grans àmbits

El primer és l’apartat El municipi, i hi trobem les informacions relacionades amb la història, estadístiques, telèfons d’interès, un llistat d’entitats i associacions locals, notícies de la població i l’agenda d’activitats. El segon apartat és L’Ajuntament, amb informacions relacionades amb l’organització política i institucional del consistori. El tercer apartat és la Carta de serveis, a través del qual es pot fer gestions i informar-se dels serveis que oferixen el consistori i altres administracions a la localitat. El quart apartat és Informació oficial, un espai per a consultar el tauler d’anuncis, el calendari fiscal i pagament de tributs, resolucions administratives i judicials rellevants i fer tràmits. A més a més, s’oferix un quint apartat destinat a la participació ciutadana.

“L’objectiu d’esta renovació és millorar la relació i la comunicació amb els veïns i veïnes, ampliar la informació i les dades que s’oferixen i augmentar la visibilitat de la seu electrònica i dels espais de transparència”, explica l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 2 = 12

Últimes notícies