HomeComerçL'ajuntament de l'Ampolla i la Cambra de Comerç de Tortosa estudien com...

L’ajuntament de l’Ampolla i la Cambra de Comerç de Tortosa estudien com dinamitzar el comerç local

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla i la Cambra de Comerç de Tortosa estan estudiant com dinamitzar el comerç local de la població. El gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Minguell, i la cap de l’Àrea de Comerç Interior de la Cambra, Maria del Carme Canalda, han lliurat a l’Ajuntament de l’Ampolla un document on es fa un estudi tècnic del comerç del municipi.

Aquesta anàlisi havia estat encarregada l’octubre de 2021 per l’Ajuntament de l’Ampolla per tal de fer una valoració i una proposta d’accions futures per al comerç del municipi, ja que juntament amb la restauració, és un dels motors econòmics de la població. Segons l’informe, s’ha d’apostar per un comerç viu, creatiu i fort, adaptat a les noves tendències del mercat per aconseguir ser un municipi referent comercialment i turísticament a les Terres de l’Ebre.

Com a objectiu a curt termini s’estableix l’anàlisi de la situació actual i les perspectives del comerç al detall de la població. De manera que es consideren les actituds i la posició dels diversos agents com els comerciants, el teixit associatiu, els consumidors… i es relaciona amb el comerç. D’aquesta manera, es determinen les carències i les necessitats que originen un pla estratègic per fomentar i beneficiar les empreses comercials.

La finalitat principal a llarg termini és, per tant, l’establiment de línies d’acció mitjançant la concepció d’un pla estratègic integral de comerç del municipi de l’Ampolla. Així doncs, la intenció és estimular l’activitat socioeconòmica i comercial de la localitat, essent conscients dels canvis que s’estan produint en els hàbits de compra entre els consumidors, amb la competència de les grans superfícies i les noves formes de comercialització com les que es troben a les TIC, que fan que s’afrontin els reptes del dia a dia amb noves eines de gestió.

Per fer aquesta diagnosi, agents especialitzats de la Cambra de Comerç de Tortosa acompanyats de la regidora de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla, Geno Cabrera, han visitat i han fet enquestes a gran part dels establiments comercials del municipi.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies