HomeSocietatL’Ajuntament de Roquetes no tanca la porta a incrementar l’ajuda econòmica perquè...

L’Ajuntament de Roquetes no tanca la porta a incrementar l’ajuda econòmica perquè hi haja bous

Després que la setmana passada esta capçalera publiqués que Roquetes no tindria correbous durant les Festes Majors per falta de pressupost i de consens amb el consistori, tal com havia confirmat la Penya Taurina de Roquetes, esta setmana l’Ajuntament del municipi ha emès un comunicat en què assenyala que l’ens, un cop assabentat dels problemes de viabilitat econòmica de l’entitat per a desenvolupar esta activitat, ha estudiat la manera de poder incrementar la partida del conveni. En paraules de l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, després d’aquella primera i única reunió “en va sortir un compromís per part de l’Ajuntament d’estudiar la manera de poder incrementar l’ajuda econòmica de cara a l’anualitat 2023. I així ha estat. Uns dies després, vaig trucar personalment al representant de l’entitat, amb qui m’havia reunit, per a comunicar-li la voluntat de fer front a un increment de l’ajut ja pressupostat per a este any, tenint en compte els increments importants en alguns preus inesperats respecte de l’any anterior. La resposta va ser que en tornaríem a parlar, tot i que la veien insuficient”.

Amb tot, l’alcalde recorda que l’import dels convenis amb les entitats i associacions del municipi són públics i “s’ajusten a la possibilitat del pressupost municipal i a l’impacte de les activitats vers la població”.

Així mateix, també va apuntar que el consistori realitza un seguit de tasques administratives, com la tramitació de l’autorització al Departament d’Interior amb tota la documentació requerida i l’aprovació pel ple del programa taurí, i la signatura d’ell mateix com a responsable que la instal·lació de la plaça complix amb tota la normativa. Per a acabar, el batlle va refermar la voluntat de diàleg de tot l’equip de govern per tal d’arribar a acords, perquè “a la nostra ciutat no es dixe de fer una activitat tradicional amb un arrelament històric i perquè cal mirar i vetllar pels interessos del màxim nombre de ciutadans i ciutadanes”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

54 + = 61

Últimes notícies