HomeTreballL’outlet Primaprix obrirà una botiga als Portals de Ciutat, a l’entrada de...

L’outlet Primaprix obrirà una botiga als Portals de Ciutat, a l’entrada de Tortosa

Tal com avança el Setmanari l’Ebre en l’edició en paper d’aquest divendres en el número 1.068, Primaprix, cadena de supermercats de venda de productes d’alimentació seca i refrigerada, higiene personal i drogueria, obrirà en breu un nou establiment a Tortosa, segons ha pogut saber el esta publicació. D’esta manera, se sumarà a la llista de noves activitats econòmiques que s’han implantat durant els darrers mesos a la ciutat. El nou establiment estarà situat a l’entrada de Tortosa, als Portals de Ciutat, molt a prop d’on fa poques setmanes va iniciar ja l’activitat el primer establiment de Burger King a les Terres de l’Ebre. Els promotors de Primaprix ja han sol·licitat la llicència d’obres a l’Ajuntament per tal de poder iniciar els treballs en les properes setmanes.

La cadena oferix productes de marques exclusivament de fabricant i aplica descomptes sobre els preus que poden oscil·lar entre el 25 % i el 40 %, però que en alguns casos poden arribar fins al 70 %. Això és possible perquè la cadena s’abastix dels excedents de fabricació de les marques, productes descatalogats i liquidacions. Primaprix es definix com una empresa 100 % espanyola amb un model de negoci que no és el d’un supermercat convencional, sinó un outlet de primeres marques del gran consum. Al 2020, la firma ja tenia un total de 100 supermercats a tot Espanya. D’esta manera, l’arribada de Primaprix als Portals de Tortosa afegix un nom més a les activitats que s’han implantat durant els últims anys a l’entrada de la capital del Baix Ebre.

Fa poques setmanes, l’alcaldessa Meritxell Roigé ja va avançar la imminent arribada de noves activitats comercials a l’àmbit dels portals. Ho va fer coincidint amb la conferència de balanç dels cinc anys com a alcaldessa de Tortosa, en què també va avançar l’anunci d’una implantació industrial (confirmada dies després amb l’anunci de l’arribada de Lucta al polígon Catalunya Sud) i també va apuntar noves activitats de l’àmbit de la restauració. Roigé s’ha mostrat satisfeta de veure com “l’impuls econòmic i laboral que estem promovent des de Tortosa continua donant fruits. Ara, amb l’anunci d’una nova activitat comercial que permetrà més oportunitats laborals a la nostra ciutat”. L’alcaldessa ha recordat que, d’ençà que l’Ajuntament va desenvolupar la construcció dels Portals de Ciutat dedicats a l’activitat comercial, l’espai concentra desenes d’empreses de comerç i de serveis que generen més de 500 llocs de treball.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

86 + = 90

Últimes notícies