HomeCulturaL'Ajuntament de Tortosa eliminarà la fila 1 reservada als membres de la...

L’Ajuntament de Tortosa eliminarà la fila 1 reservada als membres de la corporació en actes propis

L’equip de govern de l’Ajuntament de Tortosa ha decidit retirar de manera progressiva determinats privilegis que tenen els regidors de la corporació municipal en els actes organitzats per l’Ajuntament. En aquest sentit, el govern ha decidit eliminar la fila 1 en els actes propis que habitualment quedava reservada per les autoritats municipals en espectacles, concerts o altres esdeveniments culturals o esportius. Només es mantindrà un espai reservat per la corporació municipal en els actes institucionals.

Una altra de les mesures serà que els regidors i regidores hauran d’abonar el cost de les entrades en tots els actes, espectacles i concerts que programe l’Ajuntament, a excepció del regidor o regidora del departament que organitze l’acte, i de l’alcalde, si hi assisteix per protocol.

Finalment, el govern municipal manté el compromís d’habilitar una fila zero destinada a les persones amb mobilitat reduïda, sempre que sigui viable, o altres necessitats funcionals, com ja s’ha fet a la Festa del Renaixement i Festes de la Cinta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 59 = 67

Últimes notícies