HomeInfraestructuresL’Ajuntament del Perelló inicia les obres d’ampliació del Pavelló Poliesportiu

L’Ajuntament del Perelló inicia les obres d’ampliació del Pavelló Poliesportiu

L’ajuntament del Perelló ha iniciat les obres d’ampliació del pavelló poliesportiu este mes de febrer i tindran una durada prevista de 9 mesos.

Amb l’ampliació de la instal·lació es crearà un únic punt d’accés que permetrà controlar l’entrada a tota la zona esportiva; pavelló, camp de futbol, camp de birles, zona d’atletisme i pista de pàdel.

El pavelló també passarà de tenir 2 a 4 vestuaris. Això evitarà, com passava fins ara, que molts equips haguessen de compartir vestidor quan es jugaven molts partits seguits. També hi haurà 2 vestuaris nous per als àrbitres.

A més, la nova instal·lació comptarà amb dues sales polivalents, una s’habilitarà com a gimnàs i l’altra servirà per a descongestionar la pista poliesportiva quan puga acollir altres activitats amb grups reduïts.

El projecte d’ampliació s’ha fet seguint les recomanacions del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya per complir amb les noves directrius en matèria d’equipaments esportius. També s’ha encarregat un projecte de gestió esportiva que defineix i regula com es duran a terme totes les activitats que es faran al pavelló. Això ha provocat l’endarreriment de l’inici de les obres, que estava previst per a mitjans de 2021.

El seu cost total és de 805.000 euros. Part de l’actuació s’ha finançat amb una subvenció del PUOSC (Pla Únic d’obres i serveis) de la Generalitat de Catalunya i el programa PAM (Pla d’acció Municipal) de la Diputació de Tarragona. La resta serà sufragada pel mateix Ajuntament del Perelló amb recursos propis.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies