HomeEsportsL'alumnat de cinc centres de batxillerat i dos entitats culturals transformen artísticament...

L’alumnat de cinc centres de batxillerat i dos entitats culturals transformen artísticament els bancs del Temple

Primer va ser a la plaça del Carrilet. L’any següent, a la plaça Francesc Macià, a Ferreries. I, enguany, l’acció del projecte Transformem un Raconet, impulsada des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tortosa, s’ha centrat en els bancs situats a la plaça del Temple, al davant del passeig Jaume I.

Al llarg de gairebé un mes, una seixantena d’alumnes de cinc centres de batxillerat i de dos entitats culturals de la ciutat, han dut a terme una acció artística que ha donat una nova imatge al mobiliari urbà. Cadascun amb un motiu, triat per ells mateixos, han pintat els bancs situats al davant del col·legi El Temple. Uns han optat, com a motiu d’inspiració, per alguns espais de referència de Tortosa; altres, per motius abstractes; mentre que uns altres s’han fixat en la natura o en icones culturals.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i la regidora de Joventut, Cristina Giron,han visitat el resultat de les intervencions, juntament amb els seus creadors. Els centres que hi han participat són l’institut Cristòfol Despuig, l’institut de l’Ebre, el col·legi diocesà Sagrada Família, el Centre d’Educació Especial Verge de la Cinta, i el col·legi Teresià. A més, també hi han intervingut els membres d’Atzavara-Arrels i d’Arrelart. Durant la presentació, cadascun dels equips han explicat per què han triat cadascun dels motius que han adoptat per transformar cada banc.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 3 =

Últimes notícies