HomeComunicacióL'alumnat de la Sagrada Família de Tortosa participa en una xerrada sobre...

L’alumnat de la Sagrada Família de Tortosa participa en una xerrada sobre periodisme i premsa de proximitat

Una vuitantena d’alumnes de 3r d’ESO del Col·legi Diocesà Sagrada Família de Tortosa han assistit, este dimecres, a una xerrada sobre periodisme i premsa de proximitat. La conferència, en què ha participat l’editor gerent del Setmanari l’EBRE, Ximo Rambla, la dissenyadora i editora gràfica, Cinta Puig, i la periodista, Andrea Capilla, ha servit als alumnes per a parlar dels mitjans de comunicació, de la feina dels periodistes i per a aprendre com s’elabora un diari.

A partir del codi deontològic que seguixen els periodistes, els alumnes han anat aprofundint en el món de la premsa local, en l’elaboració d’una notícia, la importància de les fonts, la distribució del llançat –l’esquelet de la publicació en què s’atribuïxen les seccions i els temes que configuraran el número del diari o setmanari-, com s’introduïx la publicitat a les pàgines, i també sobre les fake news –notícies enganyoses-.

Al final, cadascun d’ells s’ha emportat un exemplar de l’últim número del Setmanari l’EBRE, i, ara, hauran de posar en pràctica els continguts apresos en la sessió, que culminaran amb la confecció d’un diari.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies