HomeSense categoriaL’Ampolla i el Perelló acullen l’Espai Abraçades per a mares i pares...

L’Ampolla i el Perelló acullen l’Espai Abraçades per a mares i pares amb infants d’entre 0 i 3 anys.

L’Ampolla i el Perelló han estat els dos primers municipis del Baix Ebre on s’ha dut a terme l’Espai Abraçades, un grup d’habilitats parentals impulsat pel Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) del Consell Comarcal del Baix Ebre i adreçat a mares i pares amb infants d’entre 0 i 3 anys.

Del 23 d’octubre al 22 de gener, les llars d’infants la Marinada de l’Ampolla i la Cadernera del Perelló han acollit aquesta iniciativa. Una psicòloga i una educadora social han estat les encarregades de conduir l’Espai, oferint propostes a tractar com el son, l’alimentació, el joc, els límits o les emocions inesperades que sorgeixen, buscant en tot moment la participació i implicació de les mares i els pares.

Tant les professionals com les mares i pares participants a l’Espai Abraçades han valorat molt positivament aquest nou servei. “Estem convençudes que hi ha la necessitat d’un espai de trobada de les famílies amb petita infància on es pugui crear un bon clima de comunicació i entesa per, potser qui sap, continuar-lo ja sense la conducció de les professionals”, han explicat.

L’Espai Abraçades s’ha desenvolupat quinzenalment els dimarts a la tarda de 18 a 19.30 hores pel que fa a l’Ampolla i els dimarts al matí de 9.15 a 10.30 hores al Perelló, ambdós horaris escollits per les mares i pares assistents.

El Servei d’Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal del Baix Ebre vol agrair als ajuntaments de l’Ampolla i del Perelló totes les facilitats per tirar endavant aquest nou projecte, així com a la direcció de les llars d’infants la Marinada i la Cadernera pel seu suport en la realització de l’Espai i a les mares que hi han participat.

Actualment, el SIS està preparant la realització de l’Espai Abraçades a dos nous municipis de la comarca: Roquetes i Camarles.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 83 = 89

Últimes notícies