HomeSocietatL’Ampolla instal·la aires condicionats a l’escola Mediterrani per fer front a les...

L’Ampolla instal·la aires condicionats a l’escola Mediterrani per fer front a les elevades temperatures

L’ajuntament de l’Ampolla treballa amb la instal·lació d’aires condicionats a l’escola Mediterrani, tal com es van proposar en l’anterior legislatura. De fet, només queda pendent instal·lar dos aparells més, i totes les aules de l’escola ja estaran preparades per a fer front a les elevades temperatures, com les que s’han viscut este estiu. Amb esta iniciativa, l’Ampolla ha esdevingut pionera a Catalunya.

La regidora Gemma Caballé ha declarat a delta.cat que “quan va sortir la notícia que la Generalitat oferia ventiladors a les escoles que ho necessitessen, nosaltres ja portàvem treballant-hi, i no en ventiladors, sinó en aires condicionats”. També ha volgut recordar que buscar una solució era una necessitat, que professors i alumnes ja havien traslladat en diverses ocasions al consistori. Les elevades temperatures i l’avançament de l’inici de curs, una setmana, encara ho van evidenciar més.

Caballé ha afirmat que “tenir aire condicionat als mesos de més calor s’agraeix. I així, ens ho han fet saber els professors, alumnes i monitors”.

Per fer front a la despesa que suposa la instal·lació d’aparells d’aire condicionat a totes les aules, l’ajuntament de l’Ampolla es va proposar instal·lar-ne dos a l’any. Enguany està previst posar els dos últims.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 8 =

Últimes notícies