HomeTurismeL'Ampolla participa un any més a la Fira Internacional de Turisme FITUR

L’Ampolla participa un any més a la Fira Internacional de Turisme FITUR

L’Ampolla participa un any més a la Fira Internacional de Turisme FITUR, que se celebra del 18 al 22 de gener a Madrid. Després d’uns anys complicats a causa de la Pandèmia amb el retorn a la «normalitat» s’activen esdeveniments de referència com és el cas de la Fira Internacional de Turisme FITUR, que se celebra del 18 al 22 de gener a Madrid i que permet als agents del sector turístic poder interactuar entre ells.

Un any més, l’Ampolla hi serà present amb l’objectiu de mostrar-se al públic com una destinació turística de primer nivell per a tot l’any. Sota l’eslògan «Som la porta del Delta», l’Ampolla busca traslladar el missatge que el municipi no només són platges, sinó que compta amb molts més atractius per als visitants.

Del 18 al 20 de gener el municipi té prevista la seua assistència per intercanviar experiències i donar-se a conèixer als professionals del sector turístic. Pel que fa als dies 21 i 22 de gener la presència a la Fira anirà encaminada al públic final que busca destinacions per a les seues pròximes vacances. Rosina Montero, cap de Promoció Turística de l’Ampolla ha manifestat que “reunir-nos amb professionals i públic en general sempre és positiu per fer arribar la destinació a mercats més enllà del territori ebrenc“.

L’Ampolla participa a FITUR a través de l’Agència Catalana de Turisme de Catalunya, sota la marca Terres de l’Ebre.

A més, pel que fa a la marca turística Terres de l’Ebre, a banda de l’Ampolla també s’hi promocionaran els municipis Amposta, Ascó, Camarles, Consell Comarcal del Baix Ebre, Consell Comarcal de la Terra Alta, La Ràpita i Tortosa, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEHT) i el Consell Comarcal de la Terra Alta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 31 = 34

Últimes notícies