HomeEsportsL'Amposta-Lagrama tanca la Divisió d'Honor amb una intranscendent derrota a Almassora

L’Amposta-Lagrama tanca la Divisió d’Honor amb una intranscendent derrota a Almassora

AMPOSTA // Un gol de Marina Seder en els últims instants, va decantar el triomf a favor del BM Almassora, PER 29-28 en un últim duel intranscendent al grup C de la Primera Divisió d’Honor de plata de l’handbol femení espanyol. Per als dos equips el partit era un autèntic tràmit, amb les ampostines amb l’objectiu de la permanència ja assegurat, i l’equip valencià amb el descens consumat en la temporada de la seua estrena en la categoria. Curiosament s’han imposat al conjunt ampostí en les dos confrontacions aquesta temporada.

L’equip ampostí tot i afrontar el tràmit amb algunes importants baixes, com la portera Marta Gàlvez, Gasca i Graciani, va portar la iniciativa en el primer temps, amb una bona defensa i efectivitat en atac, aconseguint al minut 17 una màxima diferència de set gols (7-14). El joc es va igualar en la resta del primer temps, però mantenint-se l’avantatge ampostina per arribar al descans amb un clar 12-18.

Tot va canviar a la segona part, les locals que es volíen acomiadar de la categoria amb una victòria a la seua pista, van lluitar al màxim, davant un conjunt ampostí menys efectiu que en el primer temps, i que es va col·lapsar en atac, encaixant un parcial 3-11 en 17 minuts, acusant també algunes exclusions. L’Almassora hi havia remuntat 23-22, i el partit va entrar en una fase de molta igualtat en l’últim tram. Georgina Vila va situar l’empat a 28, però a 42 segons per al final, va arribar el gol decisiu de Seder i un posterior temps mort local, i el conjunt ampostí ja no va poder tornar a superar a la portera de l’equip valencià. L’Amposta ha finalitzat la competició en desena posició amb 19 punts.

Van jugar per l’Amposta-Lagrama: Lázaro, Vila (3), Sara Alonso, Haro, Turnes (9), Gemma Gàlvez (4), Cristina Tortajada (1), Yélamo (2), Guerrero (4), Judit Tortajada (2), De Uriarte (2), Viñas (1), Hernández, Clemente i Ferré.