HomeSense categoriaL’ara independent Ramon Brull és el nou alcalde de Camarles pel pacte...

L’ara independent Ramon Brull és el nou alcalde de Camarles pel pacte amb ERC

BAIX EBRE // L’ara independent Ramon Brull és des de dimarts el nou alcalde de Camarles d’acord amb el pacte de govern signat entre el seu partit, La Veu del Poble-FIC, i ERC fa dos anys. Brull torna a l’alcaldia de Camarles, càrrec que ja va ocupar entre 2015 i 2017 -aleshores com a representant del PSC i a través d’un pacte amb CiU-, però ho fa només durant un període de 12 mesos, ja que en l’últim any de mandat tornarà a agafar el bastó d’alcalde el republicà Toni Navarro. D’esta manera tan complexa es van repartir l’alcaldia per a segellar l’acord republicans i independents. 

En el ple extraordinari que va servir per a materialitzar el relleu, Brull, que va rebre els vots de 8 dels 11 regidors -els altres tres van votar Sandra Zaragoza, de Junts, amb qui Brull va governar de la mà en l’anterior mandat-, va afirmar que continuarà amb la tasca iniciada i treballant intensament pel municipi. També ha anunciat que no es presentarà a la reelecció l’any 2023. Assegura que compta amb un equip preparat i que és el moment de fer un pas al costat. Va afirmar que manté plena confiança “en la política i sobretot en la política municipal”, i va recordar que ha estat durant 15 anys a l’Ajuntament i que sempre ha format part de l’equip de govern: “Alguna cosa bona dec tindre. Sempre he intentat treballar de forma honesta i amb sentit comú, amb la intenció de millorar la vida dels veïns”. 

Brull, en declaracions a l’Ebre al Dia de Canal Terres de l’Ebre, va admetre que un any a l’alcaldia és un temps “molt limitat” per a plantejar grans reptes, però que vetllarà pels projectes ja “implementats”. Una de les prioritats del nou alcalde passa per acabar les actuacions a la pista poliesportiva dels Lligallos i al camp de futbol municipal, seu des de fa dos anys de la potent escola Futbol Formatiu Terres de l’Ebre. Brull creu que això pot ser un actiu turístic per al poble. També es va referir a l’objectiu d’il·luminar camins rurals a través de la instal·lació de plaques solars. “Més enllà de materialitzar obres, es tractarà també d’anar preparant projectes per a l’any següent”, va manifestar Brull, que va fer un balanç satisfactori del pacte amb ERC. Brull va abandonar el PSC a finals del 2017 arran de l’1 d’Octubre. 

Navarro, per la seua banda, ha valorat molt positivament la tasca realitzada al municipi durant els primers dos anys de mandat, satisfet de la gestió que s’ha fet de la pandèmia des del govern municipal.

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 7 =

Últimes notícies