HomeSocietatL'EMD de Bítem formarà part de la itinerància del Servei d'Informació i...

L’EMD de Bítem formarà part de la itinerància del Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Tortosa

L’Ajuntament de Tortosa incorpora el poble de Bítem dins de la itinerància que efectuen les visites setmanals del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD). D’esta manera, Bítem se suma a la descentralització que l’Ajuntament de Tortosa ja va implementar l’octubre passat, afegint aleshores Jesús i Campredó.

El personal del SIAD, conformat per advocada i psicòloga, atén les dones que necessiten informar-se o rebre suport. Les visites es duen a terme a les dependències de les respectives EMD, els dilluns (de 15 a 19 h) i els dimecres (de 15.30 a 19.30 h). Per poder-s’hi acollir cal sol·licitar cita prèvia als telèfons del SIAD: el 677 568 745 i el 977 445 897.

El SIAD de Tortosa ofereix suport tècnic, psicològic i jurídic a totes les dones que ho necessiten. Es tracta d’un servei públic, gratuït i confidencial que vol donar resposta a la diversitat de necessitats i demandes de les dones i contribuir a la sensibilització i detecció precoç de les situacions de discriminació i de violència masclista.

És un servei de proximitat adreçat a les dones del municipi de Tortosa, associacions, entitats i professionals que actuen en l’àmbit de les dones i que possibilita l’accés a diferents recursos de la ciutat de tipus laboral, associatiu, cultural i formatiu, entre d’altres.

Per dur a terme els serveis descentralitzats del SIAD, l’Ajuntament de Tortosa compta amb el suport del ministeri d’Igualtat, a través de la Secretaria d’Estat d’Igualtat i Envers la Violència de Gènere.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies