HomeSense categoriaL'equip de govern es planteja ampliar el complex esportiu WIN Tortosa quan...

L’equip de govern es planteja ampliar el complex esportiu WIN Tortosa quan es compleix el primer any de funcionament

En només un any d’ençà que el complex esportiu Win va entrar en funcionament el nombre d’inscrits ha dibuixat una línia de creixement, que ha permès passar dels 350 usuaris als més de 4.100 actuals. D’aquests, 2.800 corresponen als abonats, als quals se sumen la resta d’usuaris dels cursets de piscina i de pàdel, així com els que fan alguna de les classes dirigides.

Per aquest motiu l’equip de govern es planteja una ampliació de l’espai dedicat al gimnàs i classes dirigides. Aquesta ampliació permetrà completar unes instal·lacions que a la primavera ja van incorporar nous vestidors que van ampliar la capacitat inicial o com per exemple la zona d’aigües wellness i les pistes de pàdel.

L’alcaldessa Meritxell Roige ha explicat que “Es tracta, d’un creixement que supera les previsions que teníem inicialment”, ja que la mitjana prevista per al 2019 era de 1.200 abonats, xifra que ha sigut sobrepassada en poc temps. “Estem molt satisfets de l’acollida que ha tingut”, ha remarcat Roige.

Davant d’aquest volum d’inscrits s’ha determinat l’ampliació d’alguns dels serveis que s’ofereixen per ajustar-los a la demanda. S’han ampliat les hores setmanals dedicades a activitats dirigides de gimnàs, de les 37 a les 75. A més, s’han afegit 32 hores setmanals més per a activitats aquàtiques dirigides, així com 18 hores setmanals per a activitats dirigides exprés a la sala de fitness i també de les 52 hores setmanals de natació lliure disponibles a 90 hores setmanals actualment. Per dur-les a terme, la plantilla de monitors també ha crescut, dels 30 que van començar amb l’obertura del complex esportiu als 40.

El dijous per celebrar l’aniversari, les classes dirigides del complex WIN incorporaran alguna activitat especial. A més, tindrà lloc un torneig de pàdel amb categories infantil i adult, i es presentarà l’aquadynamic, una nova activitat que combina el treball cardiovascular i muscular utilitzant l’aigua com a resistència. La festa també tindrà a partir de les 20.30 h un sorteig i un aperitiu per a tots els usuaris.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

33 + = 35

Últimes notícies