HomeSocietatLes activitats per a gent gran reuneixen més de 450 persones al...

Les activitats per a gent gran reuneixen més de 450 persones al Casal Cívic Ruiz Salgado d’Amposta

Èxit de les activitats programades durant el primer trimestre del Casal Cívic Ruiz Salgado d’Amposta, en funcionament des del mes de juliol. A hores d’ara, són més de 450 persones les quals participen en alguns dels 30 tallers i cursos que s’han programat en el marc del Pla d’Envelliment Actiu de la ciutat.

“S’han alineat la voluntat de l’Ajuntament de treballar amb el Pla d’Envelliment Actiu i les ganes de la gent gran de sumar-se a les activitats programades”, celebrava l’alcalde, Adam Tomàs, qui afegia que “el Casal era una aposta d’inversió prioritària que va tardar a arribar, però que el seu èxit s’ha demostrat en poc més de tres mesos”.

El Casal Cívic Ruiz Salgado va suposar una inversió de dos milions i mig d’euros per al consistori ampostí.

El Casal Cívic és també, des del primer dia, la seu social de l’Associació de jubilats i pensionistes d’Amposta, amb la qual s’organitzen algunes de les activitats. En este sentit, Tomàs explicava que l’Associació de Jubilats i Pensionistes ha rebut més de 200 noves altes des de la posada en marxa del nou espai, arribant actualment a prop de 1.500 socis. “És una de les associacions amb més membres de la ciutat i és una satisfacció que les persones grans hagen respost tan bé al que s’organitza en aquest nou espai”, afirmava l’alcalde.

En esta línia, la regidora de Serveis Socials i Salut, Susanna Sancho, destacava que “per dur a terme moltes de les activitats del programa s’han creat aliances amb entitats de la ciutat com l’Escola d’adults, l’Escola de Teatre i Circ o el Club d’Escacs d’Amposta”. Just este era, segons comentava la regidora, un dels objectius principals de l’espai.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

36 + = 45

Últimes notícies